Lowen, A. - De spiritualiteit van het lichaam / bio-energetica

Schrijver:
Titel: De spiritualiteit van het lichaam / bio-energetica voor gratie en harmonie
ISBN: 9789063254162
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 1992, paperback
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Ons lichaam is een afspiegeling van onze ervaringen, ook al zijn we ons daarvan lang niet altijd bewust. In dit boek laat Lowen zien hoe onze jeugdervaringen, onze trauma's en onze gevoelens onmiskenbaar tot uitdrukking komen in de houding en bewegingen van ons lichaam. De activiteit van het lichaam, die kan worden afgeleid uit de helderheid van de ogen, de kleur en de warmte van de huid, de spontaniteit van de gelaatsuitdrukking, de levendigheid van het lichaam en de sierlijkheid van onze bewegingen, is een objectieve afspiegeling van onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een gezond lichaam bezit een natuurlijke gratie. Als kind hebben we deze gratie verloren nadat we ons keer op keer moesten conformeren aan verwachtingen van de buitenwereld. Dit verlies van gratie is een fysiek verschijnsel. Lowen brengt ons in contact met de spirituele dimensie van gezondheid, maar Lowen zou Lowen niet zijn als hij dat niet zou doen door het lichaam te benaderen als een energetisch systeem, een potentiële bron van energie, vitaliteit en spirituele vreugde. Aan de hand van talrijke voorbeelden uit zijn 35-jarige praktijk als bio-energetisch therapeut laat Lowen ons bewust worden van de oorzaken van het verlies aan gratie en welbevinden. Met behulp van eenvoudige bio-energetische oefeningen, die de lezer zelfstandig kan uitvoeren, kunnen we de verloren gegane gratie en harmonie van het lichaam herwinnen, en daarmee ook het welbevinden en de vreugde waarmee zij verbonden is. Energie is de kracht achter het spirituele in de geest, en daarom de basis voor de spiritualiteit van het lichaam.
Verder lezen

Arcturus uit Beek

zakelijk

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lowen, A. - De spiritualiteit van het lichaam / bio-energetica voor gratie en harmonie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arcturus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arcturus
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    De Wonderacademie | Arcturus
    Kamer van Koophandel nummer: 70112282
    NL002051696B20
    www.wonderacademie.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arcturus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arcturus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arcturus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.