James McNeil - Sprookjes uit alle landen

Schrijver:
Titel: Sprookjes uit alle landen
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum, Utrecht
Bijzonderheden: Rug beschadigd / Handgeschreven tekstje binnenin op voorblad
Prijs: € 1,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sprookjes uit alle landen (James McNeill)

Dit boek is een verzameling van twintig mooie oude sprookjes uit allerlei landen; ook een uit Nederland ''Het vrouwtje van Stavoren'', maar de meeste zijn helemaal nieuw voor ons en komen van ver weg, uit Hongarije, Ierland, Oekraïne, IJsland en zelfs uit China.

Zou er wel iemand, jong of oud, zijn die niet van sprookjes houdt? Dat zal wel niet, al zijn er jongens en meisjes die weleens beweren dat ze er te oud voor zijn geworden en dat die verhaaltjes goed voor de kleintjes zijn.

Maar waarom luisteren ze toch zo graag mee, wanneer er op een avond, als de jongere broertjes of zusjes naar bed gaan even een sprookje wordt verteld?

En waarom vertellen vaders en moeder (grootvaders en grootmoeders) het zo graag?

Dat is omdat er in ieder sprookje een geheim zit, een geheim dat ieder mens graag wil te weten komen. Niet alleen omdat wij allemaal een beetje nieuwsgierig zijn, maar ook omdat wij voelen dat we het geheim moéten te weten komen.

En àls je het te weten komt, dan ben je, net zoals het in de verhalen zelf gaat, wijzer dan alle anderen. Bijna niet te geloven, maar toch waar!

Het lukt alleen niet er opeens achter te komen, daarin zit het hem nu juist dat jong én oud van sprookjes houd.

Probeer het eens met de fijne verhalen uit dit boek. Misschien is dit één van de weinige boeken die meer dan vijftig jaar meegaat.uitgever: Het Spectrum, Utrecht
jaartal: 1961
aantal pagina's: 158
illustraties: Baps van Wely
Vertaling van The sunken city
Rug beschadigd
Handgeschreven tekstje binnenin op voorblad
Verder lezen

Boeken van Hanneke

Boeken van Hanneke uit Amstelveen

Logo Boeken van Hanneke

Na ontvangst van uw bestelling stuur ik u een mailtje met de verzendmogelijkheden en bijbehorende kosten. Nadat u de wijze van verzending heeft doorgegeven stuur ik u een betalingsverzoek met een IDEAL link, Direct na betaling verzend ik uw bestelling op de gewenste wijze. Heeft u binnen twee dagen geen bericht ontvangen, kijkt u dan even in uw SPAM-folder, want soms komt mail komt daar terecht.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James McNeil - Sprookjes uit alle landen James McNeil - Sprookjes uit alle landen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boeken van Hanneke

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boeken van Hanneke
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boeken van Hanneke een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boeken van Hanneke vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boeken van Hanneke kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.