Hoofs, Richard - Zelfgenezing op Doktersrecept / gids voor inne

Schrijver:
Titel: Zelfgenezing op Doktersrecept / gids voor innerlijke groei en balans
ISBN: 9789063787875
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij
Bijzonderheden: 2009 / 212pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 11,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Samenvatting:

In dit boek wordt een verbinding gemaakt tussen Westerse medische kennis (reguliere geneeskunde) en Oosterse energetische wijsheid (het chakraen aurasysteem). Op deze wijze ontstaat een bezielde geneeskunde met een holistische mensvisie. Aandoeningen en ziekten worden hierbij niet gezien als het falen van een machine, maar als een verstoord evenwicht: een uit balans zijn, bijvoorbeeld door onverwerkte emoties en gevoelens die vast blijven zitten en de energie blokkeren. Genezing kan plaatsvinden door het herstellen van deze balans, niet alleen door praktische behandeling, maar ook door bewustwording van de diepere betekenis van een klacht. Zelfgenezing op doktersrecept helpt hierbij je Zelf als heelmeester te vinden en weer heel te worden. Het is een gids om het leven ten volle te ervaren en alles eruit te halen wat er in zit.

Zelfgenezing op doktersrecept is eenvoudig, praktisch en direct. Het bevat tal van waar gebeurde verhalen, voorbeelden en concrete oefeningen. De oefeningen maken een directe ervaring mogelijk van de beschreven inzichten. Bewustwording gebeurt hierdoor niet alleen op mentaal niveau, maar kan plaats vinden in elke cel van het lichaam. Dit boek kan je helpen los te komen van beperkende patronen en blokkades. Het kan de ingang vormen voor een ontdekkingstocht tussen hemel en aarde: een spannende tocht naar je Zelf.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoofs, Richard - Zelfgenezing op Doktersrecept / gids voor innerlijke groei en balans

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.