Dioscorides, Dr. (Pieter Harting) - Anno 2065, een blik in de t

Schrijver:
Titel: Anno 2065, een blik in de toekomst
Taal: Nederlands
Uitgever: J. Greven Utrecht
Bijzonderheden: 1865 84p paperback de uiterst zeldzame 1e druk in de originele papieren omslag omslag wat geschaafd verder goed
Prijs: € 1 500,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: (de 2e druk later ingebonden wordt aangeboden voor € 1.950, zie: www.vialibri.net/years/items/11399175/1812-dioscorides-pieter-harting-anno-2065-een-blik-in-de)

Stel een vraag aan deze boekwinkel als het door u gezochte SF of fantasy boek uit 1975 of eerder nu niet in de winkel staat.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij vintage sf & fantasy

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met vintage sf & fantasy
  • Na uw bestelling ontvangen u en vintage sf & fantasy een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van vintage sf & fantasy vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • vintage sf & fantasy kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.