Eve, Nomi - Wat de stilte vertelt / druk 1

Schrijver:
Titel: Wat de stilte vertelt / druk 1
ISBN: 9789022528372
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2000, 283pp, Gebonden, eerste druk, iets gelijkmatig vergeeld; verder nieuwstaat. Wordt opengevouwen verstuurd.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze zes generaties beslaande familiekroniek komen alle grote thema's aan de orde: liefde, verraad, angst, hoop. Beginnend in 1837 voert de Israelische schrijfster ons in haar debuut mee langs de joodse geschiedenis. Eerst is Palestina, later Israel de achtergrond waartegen de soms komische, dan weer ontroerende verhalen van haar familie zich afspelen, met de nadruk op de verhalen van de vrouwen. Elk hoofdstuk begint met een zich steeds verder uitbreidende stamboom. Een 'vader' vertelt de feiten. Een 'ik' vult die in met verhalen. Het doet de consistentie van de roman geen goed. De stijl is eenvoudig. Beeldend kan de roman niet genoemd worden. Naomi Eve is geen auteur van het kaliber van Oz, Yehoshua of Shalev. Toch zal deze roman door de vele verhalen en het kroniek-karakter vooral vrouwen zeker aanspreken. Normale letter, volle bladspiegel.
(Biblion recensie, Drs. B. Hummel)
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eve, Nomi - Wat de stilte vertelt / druk 1 Eve, Nomi - Wat de stilte vertelt / druk 1 Eve, Nomi - Wat de stilte vertelt / druk 1 Eve, Nomi - Wat de stilte vertelt / druk 1 Eve, Nomi - Wat de stilte vertelt / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.