Umbgrove, Arthur - Midden op de weg, zo hard mogelijk

Schrijver:
Titel: Midden op de weg, zo hard mogelijk
ISBN: 9789025425548
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2006, paperback. 302 pag. In perfecte staat.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Arthur Umbgrove (1964) was na zijn studie onder andere lid van Comedytrain. maakte vier cabaretprogramma's en drie Nederlandstalige cd's. Hij heeft een vriendin, drie kinderen en een Volkswagenbus. MIDDEN OP DE WEG, ZO HARD MOGELIJK is zijn debuutroman.
Arthur, de hoofdpersoon van MIDDEN OP DE WEG, ZO HARD MOGELIJK. erft de Brabanste boerderji van zijn grootvader. Op zolder vindt hij een doos met brieven uit de oorlogdstijd van zijn grootvader aan zijn grootmoeder. In die brieven vertelt hij over zijn werk als spion voor de geallieerden. Wilde zijn grootvader dat Arthur deze verzameling brieven zou vinden? En hoe kon het dat zijn grootvader in de oorlog zo openlijk aan zijn vrouw over zijn spionagewerk schreef? Hoe authentiek z die brieven precies?
Arthur, even oud als zijn grootvader destijds, besluit zijn sporen te volgen en reist naar Duitsland en Zwitserland in een poging de waarheid over het verleden van zijn grootvader te achterhalen. Tijdens deze zoektocht ontdekt hij allerlei zaken die van grote invloed zijn op zijn eigen leven en komt hij erachter dat hij meer op zijn grootvader lijkt dan hij dacht. Hij neemt een belangrijk besluit.
MIDDEN OP DE WEG, ZO HARD MOGELIJK is een spannende, bij tijd en wijle hilarische roman, deels gebaseerd op authentieke gebeurtenissen en documenten en deels pregnante fictie.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Umbgrove, Arthur - Midden op de weg, zo hard mogelijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.