Julius de Geyter - Bloemen op een graf.

Schrijver:
Titel: Bloemen op een graf.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kennes, Antwerpen, 1857
Bijzonderheden: Zeldzame tweede bundel van De Geyter
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Bloemen op een graf. Gedichten van J. de Geyter. Uitgegeven tot bekostiging eener grafzuil ter nagedachtenis van Eugeen Zetternam. Antwerpen, Dr. Kennis en Gerrits, Hochstettersstraet, 1857."

19 x 14 cm., groen moiré bandje met vergulde lederen rug, goede staat. 152 blz., binnenwerk fris. Zeldzame tweede bundel van De Geyter, na "Een blik in onze geschiedenis" uit 1854. De Geyter (1830-1905) was een Antwerps dichter, journalist, en anti-klerikaal flamingant. In 1855 stichtte hij samen met J.F.J. Heremans en Eugeen Zetternam het literaire tijdschrift ‘De Vlaamsche School’. Na de dood van Zetternam publiceerde De Geyter deze bundel om geld te verzamelen voor een grafmonument.

Zeldzame uitgave, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 35 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Julius de Geyter - Bloemen op een graf. Julius de Geyter - Bloemen op een graf.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.