Buijs, Maria H. - Simsimeya / klank uit een ver verleden

Schrijver:
Titel: Simsimeya / klank uit een ver verleden
ISBN: 9789085484271
Taal: Nederlands
Uitgever: GigaBoek
Bijzonderheden: 2017 / 350pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

levenslange zoektocht vrouw leidt tot ontmoeting met zielenzoon

Tijdens een tocht door de Sinaï-woestijn raakte Maria diep ontroerd door de klanken van de simsimeya, het traditionele snaarinstrument van de bedoeïenen. Zwaar geëmotioneerd kromp zij ineen, haar zakdoek voor haar mond zodat de schreeuw die ze voelde opkomen niet hoorbaar zou zijn. Simsimeya, een verhaal van toen en nu, elkaar afwisselend met vele parallellen. Heimwee en verlangen waren altijd sluimerend aanwezig in Maria's bestaan. Naar wat? Naar wie? Onbewust was ze altijd op zoek, op reis, weg uit Nederland. Een tv-documentaire over het Midden-Oosten deed haar beseffen dat dáár haar bestemming lag. Een wonderlijke ontmoeting volgde; ze ontdekte wat er ooit in een ver verleden gebeurd was. Een ingrijpende ervaring waarvan de gevolgen nog steeds in haar sluimerden.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buijs, Maria H. - Simsimeya / klank uit een ver verleden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.