Uris, Leon - Armageddon / druk 14

Schrijver:
Titel: Armageddon / druk 14
ISBN: 9789060454503
Taal: Nederlands
Uitgever: Hollandia, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1986, 14de druk, paperback, 544 pp, in redelijk goede staat, lichte gebruikerssporen
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Documentaire roman over de ineenstorting van Nazi-Duitsland en de eerste moeilijke vredesjaren, tot na de Russische blokkade van Berlijn. In scherpe dialogen en juiste sfeertekeningen schetst de schrijver de verstandhouding tussen overwinnaars en overwonnenen, westelijke Geallieerden en hun voormalige bondgenoten uit het Oosten. Aan het eind van het navrante relaas, is een nieuwe aanslag op de wereldvrede afgeslagen en bestaat er hoop op een dialoog tussen alle betrokkenen, die wellicht tot begrip zal leiden.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uris, Leon - Armageddon / druk 14

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.