Kaler, James B. - Kosmische wolken. Ontstaan, vergaan en recycl

Schrijver:
Titel: Kosmische wolken. Ontstaan, vergaan en recycling in de Melkweg
ISBN: 9789073035843
Taal: Nederlands
Uitgever: Natuur & Techniek, deel 58 van de Wetenschappelijke Bibliotheek, 1998
Bijzonderheden: 1e druk, gebonden met stofomslag, als nieuw
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boeken van de wetenschappelijke serie van Natuur en Techniek zijn bekend om hun gedegen aanpak en zorgvuldige benadering van het onderwerp. Ook in dit boek van de Amerikaanse hoogleraar sterrenkunde Kaler, die zijn sporen niet alleen verdiend heeft met wetenschappelijke publicaties, maar ook met populair-wetenschappelijke artikelen en boeken. Centraal staat hier de interstellaire ruimte (tussen de sterren). Daar bevindt zich een grote hoeveelheid materie in de vorm van wolken met vaak hoge temperaturen, waarin sterren en planeten kunnen ontstaan. Dat proces wordt hier behandeld, inclusief het eind van de levensloop van sterren en de "kosmische recycling". Ook de mogelijkheden van het ontstaan van leven worden belicht. Waarnemingen en de interpretaties daarvan van vele astronomen passeren de revue, waardoor de lezer ook een goed beeld krijgt van de geschiedenis van deze tak van sterrenkunde en van wetenschappelijk onderzoek. Prachtig en vooral functioneel geïllustreerd. Bedoeld voor de lezer die een serieuze belangstelling voor dit onderwerp heeft en de behoefte heeft zich wat verder in deze materie te verdiepen. Enige kennis van natuur- en scheikunde op HAVO-niveau is gewenst.
(Biblion recensie, Dr. E. Zwijnenberg.)
Verder lezen

Hartogboeken uit Rotterdam

Logo Hartogboeken

INKOOP - VERKOOP Verzendkosten: Briefpakje: E 3,50 tot 2 kg Pakketpost: PostNL E 6,50 of UPS E 4,00 naar een afhaalpunt of DPD E 5,05 naar een afhaalpunt, afhankelijk van uw keuze Of afhalen in het magazijn (Maria Danneelserf 1, Capelle a/d IJssel) op ma. t/m zat. tussen 15.00 en 17.00 u. Alleen op afspraak!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kaler, James B. - Kosmische wolken. Ontstaan, vergaan en recycling in de Melkweg Kaler, James B. - Kosmische wolken. Ontstaan, vergaan en recycling in de Melkweg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hartogboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hartogboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hartogboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hartogboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hartogboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.