Vergers, P. - Napoleon Bonaparte / De Veroveraar der 19e eeuw.

Schrijver:
Titel: Napoleon Bonaparte / De Veroveraar der 19e eeuw. Zijn Leven en Daden als Generaal, Consul, Keizer en Banneling
Taal: Nederlands
Uitgever: D. Bolle, Rotterdam
Bijzonderheden: 2e druk 1907. Gebonden, hardcover zonder stofomslag. 760 pag. Boek is gelezen en heeft leessporen. Boek is zeldzaam.
Prijs: € 70,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info: Conditie: goed, slechts 2 losse pagina's. Het boek is gekortonneerd met linnen rug en hoekjes. Het geheel is geplastificeerd. Leeftijd is niet duidelijk, met potlood is naam plus datum op binnenkant kaft geschreven: 1907.
Het boek heeft 21 schitterende platen in Chromolithographie. Is compleet.

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vergers, P. - Napoleon Bonaparte / De Veroveraar der 19e eeuw. Zijn Leven en Daden als Generaal, Consul, Keizer en Banneling Vergers, P. - Napoleon Bonaparte / De Veroveraar der 19e eeuw. Zijn Leven en Daden als Generaal, Consul, Keizer en Banneling Vergers, P. - Napoleon Bonaparte / De Veroveraar der 19e eeuw. Zijn Leven en Daden als Generaal, Consul, Keizer en Banneling Vergers, P. - Napoleon Bonaparte / De Veroveraar der 19e eeuw. Zijn Leven en Daden als Generaal, Consul, Keizer en Banneling Vergers, P. - Napoleon Bonaparte / De Veroveraar der 19e eeuw. Zijn Leven en Daden als Generaal, Consul, Keizer en Banneling Vergers, P. - Napoleon Bonaparte / De Veroveraar der 19e eeuw. Zijn Leven en Daden als Generaal, Consul, Keizer en Banneling

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.