Espeet, G.P. - Zo genezen edelstenen Een onderzoek naar de g

Schrijver:
Titel: Zo genezen edelstenen Een onderzoek naar de genezende krachten van kristallen en mineralen
ISBN: 9789020251807
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 1992 3e druk / paperback / 84 pag. / 124 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
ZO GENEZEN EDELSTENEN Een onderzoek naar de genezende krachten van kristallen en mineralen

Edelstenen dragen een sterke kracht in zich. Deze kracht kunnen zij op mensen overstralen. Wie ze draagt, kan kracht uit ze putten. Elke steen heeft een heel eigen uitstraling. Wie problemen met zijn/baar gezondheid heeft, kan zich door een steen laten helpen. Welke steen? Dat vertelt u dit boekje. Van meer dan 40 edelstenen beschrijft de heer Espeet in welke gevallen ze het meeste kans op genezing of herstel bieden. Ook gaat hij in op de samenstelling en herkomst, het gebruik en de verdere eigenschappen van deze stenen. In het register vindt u een lijst van een honderdtal lichamelijke klachten en psychische aandoeningen, met een verwijzing naar de juiste steen.
Recensie(s)
Dat edelstenen krachten bezitten en deze kunnen uitstralen, is iets wat al vaker is beschreven. Zieke mensen hebben een zwakkere aura en deze kan dan worden aangevuld vanuit de steen. Dit smalle naslagboekje is het resultaat van een soort enquete gehouden onder 500.000 stenenkopers (5000 van hen reageerden 10%). Er worden meer dan 40 soorten edelstenen beschreven, zowel wat betreft hun herkomst en samenstelling, als hun werkingskracht en de ziekten waarvoor zij reeds hielpen; van alle stenen zijn kleurenfoto's bijgevoegd (gemiddeld 9 stenen per paginagrote foto). Er is ook een register met allerlei klachten, dat naar de stenen verwijst. De schrijver heeft een "stenenwinkel", terwijl soms ook de prijzen worden genoemd, zodat het moeilijk is uit te maken of het nu om een goed bedoeld boekje of om een wat dure reklamefolder gaat (uitvoerige gegevens over adres, bereikbaarheid, openingstijden etc. worden in het slothoofdstuk gegeven).
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Espeet, G.P. - Zo genezen edelstenen  Een onderzoek naar de genezende krachten van kristallen en mineralen Espeet, G.P. - Zo genezen edelstenen  Een onderzoek naar de genezende krachten van kristallen en mineralen Espeet, G.P. - Zo genezen edelstenen  Een onderzoek naar de genezende krachten van kristallen en mineralen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.