Wright, H. Norman - Als je kind ontspoort Een overlevingsgids v

Schrijver:
Titel: Als je kind ontspoort Een overlevingsgids voor ouders
ISBN: 9789073743274
Uitgever: De Hoop Publishing 2006 9789073743274
Bijzonderheden: paperback 200pp. zeer goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het overkomt niet alleen gewone kerkgangers, het overkomt ook leiders, voorgangers en dominees. En het verbreidt zich snel!
Ouders die losgeslagen kinderen liefhebben, ontkomen niet aan verdriet.
Verdriet om wat er met hun kinderen gebeurt, en verdriet door wat die kinderen hen aandoen. Norman Wright heeft in 'Als je kind ontspoort' praktische tips, medeleven en hoop samengebracht om ouders te helpen die zich verscheurd voelen door een van de meest ingrijpende ervaringen die een ouder meemaken kan.
Ben ik wel een goede ouder? Wal heb ik verkeerd gedaan? Kan ik nog wel verder? Hoe moet ik zo iemand liefhebben? Genade? Rouw? Liefde? Kan ik me nog wel bezighouden met geestelijk werk? Ik heb toch gebeden? Ik heb hen toch christelijk opgevoed? Is er hoop?
De schrijver van dit boek weet wat het is - hij ging er zelf doorheen. Norman Wright combineert zijn persoonlijke en professionele ervaring met de verhalen van andere ouders en kinderen. Ontdek hoe u kunt liefhebben en rouwen, en hoe u kunt blijven leven in de verwachting dat eens het gemeste kalf geslacht kan worden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wright, H. Norman - Als je kind ontspoort Een overlevingsgids voor ouders

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.