Bosca, Francesca - De verdwenen kersttaarten

Schrijver:
Titel: De verdwenen kersttaarten
ISBN: 9789055799473
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vier Windstreken 2003 9789055799473
Bijzonderheden: geb. hardcover, geen pp-nummering als nieuw, fantastisch geïllustreerd in kleur
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Met het kerstfeest voor de deur legt Luca met z'n vader, die bakker is, 's nachts kersttaarten bij elk huis in het dorp. Maar alle taarten worden geroofd en opgegeten door de houthakker (een grote beer). Luca spoort hem op en helpt hem met z'n buikpijn; hij heeft spijt en bekent zijn jaarlijkse eenzaamheid met Kerstmis. De houthakker helpt de taarten opnieuw te bakken en te bezorgen nog voor het kerstfeest, waar hij nu echt deel van uitmaakt. Niet religieus kerstverhaal met een mooie boodschap: 'Als een mens zich overbodig voelt, raakt hij eenzaam en geisoleerd. Prachtig uitgevoerd prentenboek met strakke warme verftekeningen die de knusse en humoristische sfeer weergeven van de dorpsbewoners die allemaal verschillende aangeklede dieren zijn. Luca en z'n vader zijn een soort honden met jurkjes aan en schortjes voor, heeft het verhaal hiermee een dubbele boodschap? Aan het einde staat een recept voor kersttaart die niet makkelijk is of bedoeld voor kinderen. Lekkere aanwinst voor kleuters vanaf ca. 4 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bosca, Francesca - De verdwenen kersttaarten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.