De Man, Zijn Penis En Het Mes

Schrijver:
Titel: De Man, Zijn Penis En Het Mes
ISBN: 9789021433981
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 62 exemplaren
Prijs: € 8,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

De Vlaamse schrijfster Kristien Hemmerechts (1955) stelt in dit pamflet de agressiviteit van de mannelijke seksualiteit aan de kaak, zoals die in literatuur van mannelijke auteurs tot uiting komt. Ze zet woedend de cijfers van het dagelijks nieuws op een rij: verkrachting, incest, seksueel misbruik. Ze heeft het bij het schrijven van haar voorlaatste boek 'Het land van Dutroux' (2007) allemaal voorbij zien komen. Hemmerechts signaleert overigens dat er ook tussen feministen onderling strijd is: voor sommigen is seksuele bevrijding vooral veel seks, en zijn de statistieken over verkrachtingen voornamelijk bedoeld om vrouwen bang te maken. Bij die groep hoort Hemmerechts duidelijk niet; zij droomt, zo eindigt ze 'van een wereld waarin mannen samenspannen tegen de vibratorindustrie. En af en toe herinnert er zich eentje dat in een ver verleden een penis met een mes werd vergeleken. Wat een bizarre metafoor, denkt hij, hoofdschuddend. 'Wie wil er nu een mes in zijn broek?' Dit misschien niet altijd heel evenwichtige pamflet (maar daar is het een pamflet voor) stimuleerde een levendige polemiek in de media.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De Man, Zijn Penis En Het Mes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.