Richter, Jutta - De Witte Kat

Schrijver:
Titel: De Witte Kat
ISBN: 9789020970432
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 28 exemplaren
Prijs: € 11,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

De 8-jarige Christine (ik-figuur) komt dagelijks te laat op school doordat ze nog een praatje houdt met een oude witte kat die alles verklaart wat het meisje wil weten. Zonder hem ervaart ze de eeuwigheid als 'groot en traag'; enkel het geluid van een cirkelzaag helpt op middagen wanneer er 'geen gisteren en morgen is'. Pas na een meningsverschil met de kat over de verdrijving uit het aardse paradijs en de erfzonde waarmee elk pasgeboren kind zit opgezadeld, beseft Christine dat de eeuwigheid voorbij is en dat ze nooit meer met de kat zal praten omdat deze slecht is, egocentrisch en geen medelijden kent. Surrealistisch aandoend verhaal over een meisje dat probeert vat te krijgen op de wereld om haar heen, op tijd en ruimte. De vreemde sfeer wordt versterkt door de omkaderde tweekleurenillustraties (zachtoranje en zwart), die voorafgaan aan de hoofdstukken, waarop enkel de kat is afgebeeld, meestal de lezer aankijkend. Vanwege de specifieke gedachtegang en het onbegrip van de volwassen personages, minder geschikt voor jonge lezers ondanks het eenvoudige taalgebruik en de korte zinnen. Vanaf ca. 10 jaar.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Richter, Jutta - De Witte Kat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.