Het Boek Is Beter Dan De Vrouw

Schrijver:
Titel: Het Boek Is Beter Dan De Vrouw
ISBN: 9789045003047
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 59 exemplaren
Prijs: € 8,49 (Excl. verzendkosten)
Meer info:


In dit 351 pagina's tellende brievenboek van de Vlaamse dichter en prozaschrijver Koenraad Goudeseune (1965) zijn ruim tweehonderd brieven verzameld, bestemd voor circa veertig, naar mag worden aangenomen, bestaande personen, die vrijwel allemaal met de voornaam aangesproken worden. Veel brieven zijn bestemd voor medeschrijvers als Peter (Terrin) en Herman (Leenders). De brieven gaan vaak over klein leed, veelal klein schrijversleed: 'Bij een vorig nummer (...) was ik danig op mijn tenen getrapt omdat Deleu mij niet om een bijdrage had gevraagd. (En bijvoorbeeld wel Paul Demets.)' Regelmatig denk je te maken te hebben met een mislukte tekst van Jeroen Brouwers, overduidelijk Goudeseunes leermeester. Anders dan de brieven van Brouwers stijgen deze brieven helaas te zelden boven particulier gebabbel uit.

Ko van Geemert

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Het Boek Is Beter Dan De Vrouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.