Smak

Schrijver:
Titel: Smak
ISBN: 9789047100706
Uitgever: Eldorado
Bijzonderheden: Als nieuw
Beschikbaar: 20 exemplaren
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Sam is een 16-jarige Engelse puber wiens grootste zorg is hoe hij zijn skateboard-trucs kan verfijnen. Op een dag slaat echter het noodlot toe: hij krijgt een nieuw vriendinnetje, Alicia. Als hij een keer zonder condoom met haar naar bed gaat, wordt ze zwanger, en zo krijgen twee jonge mensen die daar echt nog niet aan toe zijn opeens een kindje. De succesvolle auteur (bekend van onder andere 'High fidelity' en 'About a boy'; zijn boeken zijn bijna allemaal verfilmd) kruipt hier op wonderbaarlijke wijze in de huid (en het hoofd) van een puber. Hij weet vanuit dat perspectief (het verhaal wordt als ik-vertelling gebracht) een ontroerend portret te schetsen van wat een dergelijke ingrijpende gebeurtenis met je leven (en je toekomst) doet. Zoals gebruikelijk verbindt de auteur het 'hoge' (serieuze vragen over leven, liefde en idealen) met het 'lage' (Sams popcultuur en relativeringsvermogen en de auteurs grote gevoel voor humor). Die combinatie levert wederom een prachtige roman op, geschikt voor iedereen van 15 tot 85 en waard om door iedereen van 15 tot 85 gelezen te worden. Uitstekende vertaling. Vanaf ca. 15 jaar.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Smak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.