Vaders Langs De Lijn

Schrijver:
Titel: Vaders Langs De Lijn
ISBN: 9789048273591
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 28 exemplaren
Prijs: € 10,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Eind 2007 was er een SIRE-campagne met de titel "Geef kinderen hun spel terug". Laat kinderen weer in alle rust genieten van hun sport. Overdreven bemoeizucht en voortdurend commentaar hebben een negatieve uitwerking op het spelplezier van het kind. Het zijn namelijk de ouders die willen winnen. De jongens hebben gewoon lol in het voetballen zelf. De bal hebben, schieten, passen, rennen. Daarin zit het verschil met de ouders. Zij staan stil langs de lijn en kunnen alleen maar praten. En bij praten wordt het plezier vergeten. Toch is het niet allemaal kommer en kwel wat Koen Vergeer in deze verhalenbundel rond een verzonnen voetbalclub en verzonnen tegenstanders beschrijft. Hij geeft de wekelijkse gang van zaken rond een jeugdteam, gezien door de ogen van een teamleider, treffend weer. Want waar krijg je als leider van een voetbalteam allemaal mee te maken: het maken van een opstelling, het regelen van een scheidsrechter, het omgaan met de jongen met ADHD, de teamleidersavond, het dagje uit. Voor alle vaders (en moeders) die wekelijks langs de lijn staan, zijn het heel herkenbare taferelen. Paperback; normale druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Vaders Langs De Lijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.