, - Strand!

Schrijver:
Titel: Strand!
ISBN: 9789055945245
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 21 exemplaren
Prijs: € 9,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Fraai fotoboek over Nederlands grootste pretpark: het strand. Totale lengte: zo'n driehonderd kilometer, aantal bezoekers: vele miljoenen per jaar. Het strand is de evergreen onder de vakantiebestemmingen. Het boek bevat paginagrote foto's in kleur en zwart-wit, met daarbij inleidende teksten, citaten en liedteksten. Met historische foto's en hedendaagse foto's van onder meer het strand bij Scheveningen, Zandvoort, Callantsoog, Wijk aan Zee, Terschelling, Egmond aan Zee, Vlieland en Hoek van Holland. Te zien zijn zonnende, etende en sportende mensen, spelende kinderen, de Scheveningse pier, het gestrande schip van Radio Veronica, een file naar het strand, badkleding uit 1923, storm etc. Achterin een fotoverantwoording waarin locatie en jaar worden vermeld. De foto's zijn gemaakt door verschillende fotografen en onder meer afkomstig uit het Nationaal Archief en van het Algemeen Nederlands Persbureau.

Redactie

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.