17

Schrijver:
Titel: 17
ISBN: 9789089100856
Uitgever: De Jonge Hond
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 82 exemplaren
Prijs: € 16,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Het zeventiende levensjaar markeert de definitieve overgang van de kindertijd naar de volwassenheid. De onbezonnenheid van de jeugd maakt plaats voor de verantwoordelijkheden van de volwassene. Keuzes moeten worden gemaakt, het verwachtingspatroon wordt opgevoerd, de onschuld verdwijnt voor altijd. Frank Dam zocht vrouwen op die vandaag bij iedereen bekend zijn, maar toen, op hun zeventiende, op een enkele uitzondering na nog geen idee hadden wat er allemaal in het verschiet lag. Ze hadden wensen, idealen, ruzies, gedoe met vriendjes, ze gingen door dezelfde fase als hun leeftijdgenoten. Toch hadden ze stuk voor stuk een talent dat ervoor zorgde dat ze het maaiveld ontstegen. Frank Dam (Hoek van Holland 1952) legt in korte, rake schetsen de verhalen vast van onder anderen Sonja Barend, Gretta Duisenberg, Sylvia Tóth, Irene van Lippe-Biesterveld en Sylvia Kristel. Met een voorwoord van Maarten 't Hart.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl uit Wommels

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - 17

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.