Wolf, Notker (Abtprimaat van de benedictijnen) - Kleine geloofs

Schrijver:
Titel: Kleine geloofsbelijdenis van een abt in 81 invallen en ingevingen voor het leven hier beneden
ISBN: 9789020984187
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 2009, 179 pp, paperback. Vertaling: Jan Glorieux.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het nieuwe boek van de rockende abt: Notker Wolf, bekend van zijn boek 'Waarop wachten wij' Hij brengt in dit nieuwe boek zijn heel persoonlijke geloofsbelijdenis. Eerlijk, verfrissend en open spreekt hij over de grote vragen van het leven en de kleine dingen van alledag. Met verfrissende gedachten en inspirerende invallen die duidelijk maken dat er een hemel bestaat die ons sterkte en troost kan bieden. Notker Wolf is niet alleen abtprimaat van de benedictijnen maar eveneens rockgitarist die nog regelmatig optreedt met de band Feedback. Hij is een fan van de Rolling Stones en speelt met overgave elektrische gitaar en dwarsfluit.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.