Stassinopoulos, A. - Liefdesgoden. Welke godin ben jij en welke

Schrijver:
Titel: Liefdesgoden. Welke godin ben jij en welke god past bij jou?
ISBN: 9789032510008
Taal: Nederlands
Uitgever: de Kern
Bijzonderheden: 2005, paperback, 238 pp. Vertaling: Mieke Tennant.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ontdek de godin in jezelf en verdiep je relatie. In de oudheid creëerden de Grieken goden en godinnen om verschillende soorten persoonlijk-heden uit te beelden. In Liefdesgoden worden de verhalen verteld van de zeven archetypen godinnen, met al hun sterke en zwakke punten, van henzelf maar ook in relatie tot hun geliefden. Hun mythes kunnen inzicht geven in je eigen persoonlijkheid en in je liefdesrelatie.
Aan de hand van twee vragenlijsten ontdek je welke godin in jouw persoonlijkheid dominant is en hoe je je partner, je 'god', beter kunt leren begrijpen. 'Dit boek leert ons, vrouwen, wie we werkelijk zijn en hoe we waardevolle relaties kunnen krijgen.' Marianne Williamson. 'Door ons de archetypes uit Liefdesgoden eigen te maken, worden onze relaties betekenisvoller.' Deepak Chopra
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.