Templar, Richard - De basisregels voor een gelukkig leven.

Schrijver:
Titel: De basisregels voor een gelukkig leven.
ISBN: 9789043822350
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij nv, Aartselaar
Bijzonderheden: 2010. Paperback, 237 pp. (beetje scheefgelezen)
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sommige mensen lijken gewoon beter in het leven te slagen dan anderen. Sommigen glijden moeiteloos door het leven en weten altijd wat ze moeten zeggen en doen, in iedere situatie. Iedereen is dol op deze mensen; het is aangenaam om met ze te werken en met ze samen te leven. Ze zijn gelukkig (voor het grootste gedeelte althans) en ze weten hoe ze tegenslagen moeten incasseren. Ze hebben voor iedereen tijd en lijken altijd te weten wat belangrijk is en wat niet.
Is er iets wat zij weten en wij niet? Is het iets wat we allemaal kunnen leren? Het antwoord op deze vragen is: jazeker. Zij zijn op de hoogte van de Regels voor het Leven. De Regels voor het Leven vormen een leidraad waarmee je meer uit je leven kunt halen, waardoor je beter met hindernissen leert omgaan en waarvan je een gelukkiger, kalmer, tevredener mens wordt. Je zult de voordelen van deze Regels al snel inzien, en ook de mensen in je omgeving zullen ze opmerken.
Het is jouw leven. Hoe goed wil je het hebben?
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.