Bouma, Hans & Dessens, Evelyn - Meer dan je verdriet.

Schrijver:
Titel: Meer dan je verdriet.
ISBN: 9789024293551
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok Kampen
Bijzonderheden: 1998, Gebonden met stofomslag. 63pp
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verdriet is een kwestie van missen, pijnlijk missen. Iets of iemand hoorde heel elementair bij je, had een plaats in je hart. Maar het mocht niet langer, kon niet langer. Je moet verder zonder dat iets, zonder die ander. Je moet leven met een leegte. In dit boekje probeert Hans Bouma aan te geven, dat leven met een leegte geen zinloos leven hoeft te zijn. Je kunt je volledig door je verdriet laten beheersen, maar je kunt het ook creatief verwerken. Als mens mag je altijd meer zijn dan je omstandigheden, dus ook meer dan je verdriet. Je identiteit reikt altijd verder. Steeds is er weer een weg, een verrassend perspectief.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.