Hamelsveld, Ijsbrand van - Bijbel-Geschiedenis des Nieuwen Test

Schrijver:
Titel: Bijbel-Geschiedenis des Nieuwen Testaments
Taal: Nederlands
Uitgever: de Erven H.Gartman en Ten Brink & De Vries, 1830
Bijzonderheden: deel 2 (van 2 delen), 253 pagina's, gebonden in een halfleren band met sierpapier op de platten, Op extra blaadje een met hand geschreven opdracht aan Margaretha Magdalena Blankert (1829-1915), eenvoudige vergulde ornamenten op de rug.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info: Met 14 paginagrote illustraties gegraveerd door Reinier Vinkels naar Jacobus Buijs. Het papier van de illustraties is soms wat gevlekt. Met leeslint. 2e druk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hamelsveld, Ijsbrand van - Bijbel-Geschiedenis des Nieuwen Testaments Hamelsveld, Ijsbrand van - Bijbel-Geschiedenis des Nieuwen Testaments Hamelsveld, Ijsbrand van - Bijbel-Geschiedenis des Nieuwen Testaments

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.