S.Rondeau e.a. - Jaar- en Zakboekje der Kunst- en Wetenschap be

Schrijver:
Titel: Jaar- en Zakboekje der Kunst- en Wetenschap bevorderende maatschappij onder de zinspreuk V.W.
Taal: Nederlands
Uitgever: De commissie ter Redactie van het Jaarboekje de KunstenWetenschap bevorderende Maatschappij V.W., Almanak voor 1840
Bijzonderheden: Franse titelpagina, 168 pagina's, met een gegraveerde titelpagina. in het oorspronkelijke bedrukte groene kartonnen bandje. Rug vervangen met onbedrukt papier.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info: Voorwerk met een naamlijst van bestuurders en leden en opsomming van activiteiten. Mengelingen in poëzie en praza.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

S.Rondeau e.a. - Jaar- en Zakboekje der Kunst- en Wetenschap bevorderende maatschappij onder de zinspreuk V.W. S.Rondeau e.a. - Jaar- en Zakboekje der Kunst- en Wetenschap bevorderende maatschappij onder de zinspreuk V.W.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.