Deijs, Gaby, Henderson, Jasper - Van Hoogkarspel naar Uruzgan /

Schrijver:
Titel: Van Hoogkarspel naar Uruzgan / dagboek van een veteraan
ISBN: 9789460680861
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Marmer
Bijzonderheden: Paperback, uitgave 2012, 222 blz. met zwart/wit foto's. Boek is in goede en nette staat.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Korporaal Gaby Deijs is met zijn 28 jaar een veteraan. Hij is een van de paar duizend Nederlanders die werden uitgezonden voor een vredesmissie onder de vlag van de NAVO. Ver weg van huis vochten zij mee in oorlogen in Irak en Afghanistan. Deijs, een gewone jongen uit de kop van Noord-Holland, maakte onderdeel uit van zowel de Stabilisation Force Iraq als de Task Force Uruzgan. Gedurende de maanden in het Midden-Oosten hield hij nauwgezet een dagboek bij en correspondeerde met het thuisfront. De persoonlijke notities bieden de lezer een unieke blik op de recente Nederlandse vredesmissies. Deijs vertelt niet alleen over de alledaagse gang van zaken - het wachtlopen, de verveling, de altijd gevaarlijke patrouilles en de aanslagen - maar ook over de heimwee naar thuis en het verdriet om gesneuvelde kameraden. Van Hoogkarspel naar Uruzgan is het eerlijke verslag van een jonge militair die de vertrouwde Nederlandse klei verruilde voor de zinderende woestijnen van het Midden-Oosten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deijs, Gaby, Henderson, Jasper - Van Hoogkarspel naar Uruzgan / dagboek van een veteraan Deijs, Gaby, Henderson, Jasper - Van Hoogkarspel naar Uruzgan / dagboek van een veteraan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Leesuil

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Leesuil
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Leesuil een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Leesuil vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Leesuil kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.