Nijhof, Wim H. - Anton Kroller Helene Kroller-Muller Miljoenen,

Schrijver:
Titel: Anton Kroller Helene Kroller-Muller Miljoenen, macht en meesterwerken
ISBN: 9789080705487
Taal: Nederlands
Uitgever: Valkenberg, De
Bijzonderheden: 2006 / gebonden met SO / 598 pag. / 972 gram (pakketpost) / gelezen en in goede staat; geplastificeerd (zie foto 4)
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Helene Kröller-Müller (1869-1939) verzamelde meer dan vijfduizend kunstwerken, die de basis vormden voor het, naar haar en haar echtgenoot Anton Kröller (1862-1941) genoemde, museum op De Hoge Veluwe. Levengeschiedenissen verschaffen beeld van het enorme kapitaal dat door de multinational Müller & Co, waar de Kröllers vennoten van waren, werd verdiend, de belangstelling van Helene voor kunst en het ontstaan van de collectie, de aankoop van land op de Veluwe, de bouw van het Jachthuis Sint Hubertus en het ontstaan van het museum, eerst in Den Haag en in 1938 op de Veluwe, de gevolgen van de toenemende financiële problemen. Helene werkte veelvuldig samen met kunstenaars en bekende architecten als Berlage en Van der Rohe. Boek geeft tevens tijdsbeeld van de eerste helft van de negentiende eeuw: het culturele leven, politiek en economie.
Verder lezen

Koos Tak Kunst uit Zevenaar

Logo Koos Tak Kunst

Koos Tak Kunst van Boekensalon Koos Tak. Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: van 100 tot 350 gram: € 3,48 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,35 Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: van 100 tot 350 gram: € 8,70 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80 (met Track&Trace € 13,00)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nijhof, Wim H. - Anton Kroller Helene Kroller-Muller Miljoenen, macht en meesterwerken Nijhof, Wim H. - Anton Kroller Helene Kroller-Muller Miljoenen, macht en meesterwerken Nijhof, Wim H. - Anton Kroller Helene Kroller-Muller Miljoenen, macht en meesterwerken Nijhof, Wim H. - Anton Kroller Helene Kroller-Muller Miljoenen, macht en meesterwerken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koos Tak Kunst

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Koos Tak Kunst
  • Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak Kunst een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak Kunst vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Koos Tak Kunst kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.