Riechers, Daniël - Metro's in Europa / druk 1

Schrijver:
Titel: Metro's in Europa / druk 1
ISBN: 9789060130117
Uitgever: Alk, Uitgeverij De
Bijzonderheden: Gebonden boek / 1e druk 1995 / mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek beschrijft 34 metrobedrijven in 18 Europese landen (zonder de voormalige Sovjet-Unie). De auteur hanteert een strikte 'metro'-definitie, zodat diverse metro-achtige netten niet in het boek voorkomen, zoals Frankfurt en Newcastle. Het fraai uitgevoerde werk is zeer ruim van zwart-witfoto's en tekeningen voorzien, en biedt na 12 pagina's inleiding en algemene kenmerken (o.a. bouwwijzen) een prettig leesbare beschrijving van de diverse netten per land, ieder voorzien van een overzichtskaartje. Van ieder bedrijf wordt het materieel beschreven en zijn de types in tabelvorm opgenomen. Ook geplande uitbreidingen (Amsterdam en Rotterdam!) zijn vermeld. Aan het slot bevindt zich een opgave van medewerkers en bronnen. Het boek is een aanwinst voor het Nederlandse taalgebied voor allen die zich voor het fenomeen 'metro' interesseren. Het omslag geeft in een gekleurde fotomontage van stations en materieel op voor- en achterzijde de inhoud uitstekend weer.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.