Have-de Labije, Josette Ten - De lucht in Over vliegen zonder

Schrijver:
Titel: De lucht in Over vliegen zonder angst !
ISBN: 9789060098516
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Meppel/Amsterdam 1988 9789060098516
Bijzonderheden: paperback 136pp. in zeer goede staat
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Boek uit een serie zelfhulpboeken waarin een zelfhulpprogramma wordt gepresenteerd voor mensen met vliegangst. Het boek bestaat uit 10 korte hoofdstukken, 3 bijlagen waarin tips voor de partner en ontspanningsoefeningen, en een lijst met nuttige adressen en boeken. De hoofdstukken bevatten: een overzicht van opbouw en gebruiksaanwijzing voor het gebruik van het boek; informatie over luchtvaartgeschiedenis, vliegen en cockpitbemanning; werking van het menselijk zenuwstelsel; ademhaling en hyperventilatie; leerprincipes en ontspanningstechnieken, en technieken om de angst uit te doven, zoals het hanteren van angstverlagende gedachten. De tekst is direkt en konkreet geschreven en afgewisseld met scoringslijsten. Elk hoofdstuk eindigt met huiswerkopdrachten. Het oefenprogramma is gebaseerd op gedragstherapeutische principes die bij het behandelen van fobieen succesvol gebleken zijn. Schrijfster is psycholoog en gedragstherapeut en werkzaam bij een RIAGG. Een praktisch en waardevol boek dat bij konsekwente toepassing een goede hulp biedt bij vliegangst, hoewel zelfhulpprogramma's een behoorlijke zelfdiscipline vragen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Have-de Labije, Josette Ten - De lucht in  Over vliegen zonder angst !

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.