Twyman, James F. - Afgezant van het Licht / druk 1

Schrijver:
Titel: Afgezant van het Licht / druk 1
ISBN: 9789024518395
Uitgever: Luitingh-Sijthoff, 1998 (1e druk)
Bijzonderheden: 238pp, paperback
Prijs: € 11,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Een man met een gitaar en een rugzak kwam naar een land dat verscheurd werd door geweld en haat. Zijn doel was het geven van een vredesconcert in Sarajevo. Wat hij vond was een ongekend geheim dat al vele levens veranderd heeft.

Tijdens de oorlog in Bosnië reisde Twyman naar een afgelegen berggebied. Daar legde hij contact met een oeroude mystieke gemeenschap, de Afgezanten van het Licht, gewijd aan de strijd tegen angst, geweld en achterdocht.

Twyman was de eerste buitenstaander die toestemming kreeg de bijzondere meditaties van de Afgezanten en het krachtig effect daarvan te observeren. Deze openbaring veranderde hem voorgoed en inspireerde hem zijn inzichten met de wereld te delen.

Door het onderwijs van de Afgezanten leerde de eenvoudige gitarist een diepe waarheid: ondanks oorlog, wreedheden, eenzaamheid en angst is vrede niet slechts een droom. Vrede rust in onze zielen; vrede is onze bestemming.
Verder lezen

Arcturus uit Beek

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,50. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Twyman, James F. - Afgezant van het Licht / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arcturus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arcturus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arcturus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arcturus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arcturus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.