Jenny Siler - Flashback

Schrijver:
Titel: Flashback
ISBN: 9789022539101
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 9,25
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Toen Eve werd gevonden in een greppel langs de kant van de weg in Frankrijk, was er niets waaruit haar identiteit bleek. Ze had alleen een duidelijk Amerikaans gebit en droeg een bootticket bij zich met Arabische tekens erop.

Door een kogelwond in haar hoofd is Eve haar geheugen kwijt. Slecht een paar vreemde, onbegrijpelijke beelden overvallen haar soms - of zijn het dromen? Een fysiek kenmerk herinnert aan haar vroegere leven: ze heeft blijkbaar een kind gekregen.

Ze wordt opgevangen door nonnen, en langzaam herstelt ze. Maar als Eve een jaar bij de nonnen is, worden ze bijna allemaal op brute wijze vermoord. En dan weet Eve in ieder geval één ding zeker: wie ze ook was in haar vroegere leven, ze had zeer machtige vijanden.

Flashback is een zeer spannend, snelle en intelligente thriller, met een sterke vrouw in de hoofdrol die zich door niets of niemand laat tegenhouden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jenny Siler - Flashback