J.J. Grandia - Zijn Naam Belijden

Schrijver:
Titel: Zijn Naam Belijden
ISBN: 9789061407898
Uitgever: De Groot Goudriaan
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,40
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is geschreven voor mensen die midden in de wereld staan. Die vragen over hun belijden krijgen. En graag een weerwoord willen geven. Dit boek geeft handreikingen en handvatten om daarop in te gaan. Legt uit welke arprnenten beter vermeden kunnen worden. En welke juist goed overkomen. Schijnbaar logische gedachten worden ontmaskerd. Vermeend achterhaalde redeneringen blijken opeens verrassend actueel.
Door een verantwoorde reactie te geven op de meest gehoorde tegenwerpingen tegen het christelijk geloof wordt bet gereformeerde belijden in gesprek gebracht met de tijdgeest. Aan de orde komen de vele godsdiensten en de ene waarheid. Maar ook de vraag boe we het lijden moeten plaatsen in het licht van Gods Goedheid en Almacht. En de vraag naar de autonomie van de mens.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.J. Grandia - Zijn Naam Belijden