Marcel Groenewegen - Armand

Schrijver:
Titel: Armand
ISBN: 9789038801438
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
Bijzonderheden: Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Kaft of papier verkleurd/vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2016. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Armand werd in 1967 beroemd dankzij zjin hit 'Ben ik te min' en groeide uit tot Nederlands bekendste hippie, protestzanger en cannabisambassadeur. Maar wie is de mens die schuilgaat achter dit roodharige sixties-icoon? Ondanks een jeugd waarin het niet meezat kende Armand in de jaren zestig vele successen. De muziek in de stijl van zijn grote voorbeelden Bob Dyla, Pete Seegr en Woody Guthrie in combinatie met de scherpe, observerende, poëtische en maatschappijkritische teksten in zijn moerstaal, maakte van hem een unieke en authentieke artiest. Hij speelde overal in Nederland en België, verzorgde het voorprogramma van The Rolling stones en tourde met The Troggs. Maar de invloed van geld, roem en drugs betekende destijds ook bijna zijn ondergang.Vanaf de jaren zeventig verdween hij voor het grote publiek uit beeld. Toch bleef hij nummers schrijven en optreden, ook toen cocaïne en onzekerheden zijn leven domineerden. Zijn carrière kende pieken en dalen; volharding resulteerde uiteindelijk in een cultstatus.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marcel Groenewegen - Armand Marcel Groenewegen - Armand