Pieternel Pouwels - Blue band kookboek - pasta en rijst - Piete

Schrijver:
Titel: Blue band kookboek - pasta en rijst - Pieternel Pouwels
ISBN: 9789071356063
Uitgever: Unilever Nederland B.V.
Bijzonderheden: 1990, 2e druk, paperback, Conditie zgan
Prijs: € 1,45
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Derde kookboekje van de margarinefabrikant, waarin de basistechnieken voor het maken van soepen en sauzen duidelijk worden uitgelegd. Het boek toont bij de begin de noodzakelijke keukengereedschappen die van goede kwaliteit zijn. Door middel van 4 a 5 foto's in de marge worden de diverse handelingen bij het maken van bouillons, soorten soepen, sauzen, mayonaises, boters, dressings en het afmaken van jus stap voor stap getoond. Een fijn boek voor beginners en een bron van inspiratie voor gevorderden, mede door de aantrekkelijke fotografie, de duidelijke bladindeling en de zakelijke informatie. Bevat tabellen voor het gebruik van sauzen, kruiden en specerijen. Door de spiraalband blijft het boek goed open liggen. Een heel praktische aanwinst, zeker voor kleine kollekties. Met een alfabetisch register.
Verder lezen

ans 2e hands shop

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND Verzendkosten: tot 100 gram 2,75 tot 350 gram 3,65 tot 2 kg 4,00 Pakketten kunnen al vanaf 4,30 worden verzonden door UPS VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave De meeste van mijn 1703 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw). 29 december 2019

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pieternel Pouwels - Blue band kookboek - pasta en rijst - Pieternel Pouwels

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.