Gafni, Marc - Vingerafdrukken van de ziel De weg naar levensve

Schrijver:
Titel: Vingerafdrukken van de ziel De weg naar levensvervulling
ISBN: 9789021599793
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2002 / gebonden / 318 pag. / 616 gram / naam voorin geschreven; verder in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
De 'vingerafdrukken van de ziel' zijn de essentie van wie je bent, ze vertellen het unieke verhaal van de persoon die je bent, en pas als je deze vingerafdrukken hebt onderzocht, weet je wie je bent. Met dit frappante beeld helpt de joodse denker en schrijver Marc Gafni eenieder die dit boek leest om de weg naar levensvervulling te vinden.
Recensie(s)
Dit boek is een combinatie van (schrijf-)oefeningen, anekdotes, bijbelverhalen en hedendaagse uitleg daarbij, met als doel de lezer te helpen het patroon van de eigen ziel te ontdekken. Het delen en ontvangen van zielpatronen van anderen wordt in een volgend deel van het boek behandeld: alleen dan kunnen mensen volgens de schrijver iets van de fundamentele eenzaamheid opheffen, die door de menselijke uniciteit een basisgegeven is. De hoeveelheid bijbelteksten en de vele verhalen uit de joodse traditie kunnen de lezer in eerste instantie afschrikken. Als men echter doorleest zal men merken dat juist deze verhalen en teksten ervoor zorgen dat men zich de verschillende delen en oefeningen in het boek blijft herinneren. De schrijver heeft hiermee weer een deel van zijn eigen te realiseren bibliotheek van de School der Persoonlijke Mythe geschreven. De auteur is rabbijn en is met zijn boeken een beroemdheid in Israel geworden: hij heeft daar een eigen spiritueel televisieprogramma. Hoewel dit boek een van zijn toegankelijkste is, kan het de lezer steeds andere, diepere inzichten blijven brengen.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gafni, Marc - Vingerafdrukken van de ziel De weg naar levensvervulling Gafni, Marc - Vingerafdrukken van de ziel De weg naar levensvervulling Gafni, Marc - Vingerafdrukken van de ziel De weg naar levensvervulling

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.