Harrison, Eric - Meditatie en gezondheid

Schrijver:
Titel: Meditatie en gezondheid
ISBN: 9789038912189
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: 2001 / softcover / 271 pag. / 397 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
MEDITATIE EN GEZONDHEID is een heldere, praktische handleiding waarin diverse meditatieoefeningen de revue passeren. Eric Harrison legt in dit boek uit waarom meditatie uw lichamelijke en geestelijke gezondheid kan verbeteren en hoe dat in zijn werk gaat. Ontdek:
- Wat meditatie inhoudt en wat een effectieve beoefening is.
- Hoe meditatie de processen van ademhaling, bloedsomloop, spijsvertering en het immuunsysteem kan verbeteren.
- Hoe meditatie veel voorkomende klachten als hoge bloeddruk, slapeloosheid, vermoeidheid, migraine, seksuele problemen en paniekaanvallen kan verlichten.
- Hoe meditatie de geestelijke en lichamelijke gezondheid kan verbeteren, stress kan verminderen en kan zorgen voor helderheid en innerlijke rust.
Recensie(s)
Dit boek is verdeeld in drie delen. In deel I worden de grondbeginselen en de praktijk van meditatie uitgelegd. In deel II en III worden respectievelijk lichamelijke en psychische kwalen besproken en de positieve invloed van meditatie hierop. Er worden medische termen gebruikt. Bij elk hoofdstuk staan toepasselijke meditatie-oefeningen. De auteur vindt dat door chronische stress de gezondheid verslechtert. Meditatie verbetert volgens hem stress en ziekte. Hij pretendeert geen genezing of geluk. De auteur staat aan het hoofd van een meditatiecentrum, heeft meer dan dertig jaar meditatie-ervaring en is opgeleid bij de Birmezen en Tibetanen. Hij schreef de bestseller 'Teach yourself to meditate'. Het boek getuigt van grote kennis en inzicht in meditatie en is begrijpelijk geschreven. Bevat enkele noten en een geannoteerde literatuurlijst.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harrison, Eric - Meditatie en gezondheid Harrison, Eric - Meditatie en gezondheid Harrison, Eric - Meditatie en gezondheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.