Westerdiep-Niemeijer, Jaap en Mien (samenstelling) - Westerbroe

Schrijver:
Titel: Westerbroek. Van verleden naar heden (bpc)
ISBN: 9789077050163
Taal: Nederlands
Uitgever: Leens, Uitgeverij De Marne, [2007]
Bijzonderheden: Harde kaft, 345 bladzijden. Als nieuw! Schaars boek
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een gedetailleerde geschiedenis van het dorp Westerbroek, van 1900 tot heden. In 1808 werd Westerbroek, samen met de dorpen Kropswolde, Engelbert, Middelbert en Noorddijk een "Gemeente van de tweede klasse" in het Departement Groningen. Westerbroek werd als hoofdplaats aangewezen. In 1810 werd het Koninkrijk Holland bij het Franse Keizerrijk ingelijfd en in 1811 werd de Gemeente Westerbroek opgeheven. Westerbroek hoort sinds die tijd bij de gemeente Hoogezand (later Hoogezand-Sappemeer). De geschiedenis van Westerbroek van 1900 tot heden werd in een schitterend boek vastgelegd. Samenstellers zijn Jaap en Mien Westerdiep-Niemeijer, die in het voorwoord ook archivaris Taede Smedes van de gemeente Hoogezand-Sappemeer uitgebreid bedanken voor zijn hulp en ondersteuning bij dit immense project. Het boek is vooral ook interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in de "kleine geschiedenis", want elk huis in Westerbroek wordt apart behandeld, met een overzicht van wie er in die ruime eeuw gewoond heeft, met veel bijzonderheden en anecdotes, en in verreweg de meeste gevallen ook een foto van het betreffende pand. Daarnaast vinden we een overzicht van bestaande en niet meer bestaande verenigingen, een stukje geschiedenis en veel details, die het dorpsleven echt tot leven brengen.
Verder lezen

De Juffertoren

Logo De Juffertoren

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Alle aangeboden boeken zijn tweedehands. Dat betekent dat de boeken allemaal lichte gebruikssporen hebben. Deze worden niet allemaal beschreven. Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld. Hinderlijke gebreken worden wel vermeld.
Wanneer u nog niet eerder bij ons heeft besteld, kunnen we om betaling vooraf vragen. Na afspraak is afhalen vaak ook mogelijk. Boekwinkel De Juffertoren staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder KvK-nummer 59501359. U ontvangt van ons altijd een (digitale) factuur.
Let op: de bij het boek genoemde verzendkosten zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland met PostNL. Andere verzendwijzen zijn na afspraak ook mogelijk:
Nederland:
Pakket versturen naar een huisadres in Nederland voor € 6,45
Pakket naar een Pickup parcelshop in Nederland voor € 5,05
België:
Pakket versturen naar een huisadres in België voor € 7,35
Pakket naar een Pickup parcelshop in België voor € 6,75
A message for booklovers outside the EU: due to the high sipping costs over 90% of all orders are cancelled by buyers. Please inform before ordering. Thank you!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Westerdiep-Niemeijer, Jaap en Mien (samenstelling) - Westerbroek. Van verleden naar heden (bpc)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Juffertoren

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Juffertoren
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Juffertoren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Juffertoren vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Juffertoren kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.