Doll Egges, Catharina Maria - Kleine verhalen voor de lieve jeu

Schrijver:
Titel: Kleine verhalen voor de lieve jeugd
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Ten Brink en De Vries
Bijzonderheden: ca 1835, 64 pagina's, 16,4 x 10,4 cm, derde druk, gebonden in een bedrukt kartonnen bandje, papieren ruggetje wat beschadigd.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Illustraties:
Met 1 prentje (van de twee die in het boekje horen) en een titelvignet van W.H.Hoogkamer naar tekeningen van H.P Oosterhuis.
Inhoud:
Met een voorbericht van de schrijfster, ondertekend C.M.D.E. Dan 6 verhalen: Betje en Pauline, Sofia Veldheim, Het trotsche meisje, Hoe beminnelijk is een kind door mededoogen, Ferdinand en De weldoenster der jeugd.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Doll Egges, Catharina Maria - Kleine verhalen voor de lieve jeugd Doll Egges, Catharina Maria - Kleine verhalen voor de lieve jeugd Doll Egges, Catharina Maria - Kleine verhalen voor de lieve jeugd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.