Free, Pamela J. - De Wijsheid van je Lichaam / werkboek voor vr

Schrijver:
Titel: De Wijsheid van je Lichaam / werkboek voor vrouwen
ISBN: 9789020243338
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1998 / 166pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 24,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

De samenwerking tussen lichaam, ziel en verstand is bij veel vrouwen op de achtergrond geraakt. Dit omdat er de laatste jaren steeds meer eisen aan vrouwen worden gesteld, De rolverdeling tussen mannen en vrouwen binnenshuis is nauwelijks veranderd, maar er is wel een nieuwe rol voor vrouwen bijgekomen. Naast de verzorgende taken die vrouwen van oudsher op zich nemen, werken ze nu ook vaker buitenshuis. Door alle drukte gaven vrouwen datgene op wat het makkelijkst op te geven was: de verzorging van hun innerlijke leven, Alles en iedereen had een hogere prioriteit dan de verbinding met onszelf. Het proces van thuiskomen in je eigen lichaam is het begrijpen dat jij je lichaam bent, een lichaam met een wijsheid die veel dieper gaat dan je intellectuele wijsheid. Vrouwen moeten ermee ophouden die wijsheid te ontkennen. Kom thuis in je lichaam en vind daar psychische rust, lichamelijk welzijn en een verbinding met je innerlijk. De wijsheid van je lichaam is een praktisch werkboek voor vrouwen van elke leeftijd. Door simpele, maar grondige oefeningen kun je de verbinding tussen lichaam, ziel en verstand weer herstellen. De oefeningen zijn niet louter lichamelijk, maar behelzen ook het oproepen en het noteren van je eigen gedachten, gevoelens, verhalen en vroegere ervaringen. Ook voor beginners is het een overzichtelijk en uitdagend boek dat veel vrouwen, en ongetwijfeld ook hun vriendinnen, zal meeslepen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Free, Pamela J. - De Wijsheid van je Lichaam / werkboek voor vrouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.