Rother, Steve & de Group - Welkom Thuis Het leven op de Nieuw

Schrijver:
Titel: Welkom Thuis Het leven op de Nieuwe Aarde
ISBN: 9789073798915
Taal: Nederlands
Uitgever: Akasha
Bijzonderheden: 2003 / paperback / 376 pag. / 629 gram / gelezen en in goede staat; wel vouw re.boven voorzijde
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Welkom in de vijfde dimensie. Heb je de ascensie gevoeld?
De wereld die wij kennen, is snel aan het veranderen. Het leven op Aarde wordt steeds minder voorspelbaar. De oude regels werken niet langer. Volgens de Groep hebben de gebeurtenissen die nu plaatsvinden, grotere gevolgen dan we vermoeden. Hoe ontstellend en onverwacht sommige gebeurtenissen ook zijn geweest, ze markeren slechts het begin. De evolutie van de mensheid is begonnen. De bal rolt verder en er is nu geen terugkeer meer mogelijk... Ben je er klaar voor?

Welkom Thuis is verdeeld in vier delen:

1 Huidige gebeurtenissen. Een kosmische blik op waar we zijn, hoe we daar zijn gekomen en waar we naartoe gaan.

2 De Nieuwe Aarde. De nieuwe eigenschappen van het leven op de Nieuwe Aarde in de vijfde dimensie en hoe we die kunnen gebruiken.

3 Vragen en antwoorden over een grote verscheidenheid van onderwerpen, voortkomend uit de live presentaties.

4 Waar gaan we hiervandaan naar toe? Bereid je voor op verrassingen!

Het is de bedoeling van de Groep om ons voor te bereiden op de dingen die komen gaan. In het eerste boek Her-inneren gaven ze ons de basis. Dit boek brengt ons naar de volgende fase van onze evolutie en opent de deur naar het ontdekken van onze volledige scheppingskracht.

Hoe meer je bewustzijn groeit... des te belangrijker zal dit boek worden.


Steve Rother schreef ook de boeken 'Spirituele psychologie', 'Her-inneren', 'Dus ik ben god... Wat nu?' en 'Groeten van Thuis'.
Toon minder
Recensie(s)
Door de eeuwen heen hebben mensen contact gezocht met hogere wezens of hebben zich door deze entiteiten aangesproken of geroepen gevoeld. De auteur fungeert vanaf 1996 als medium voor een dergelijke groep. Vanuit hun etherische sfeer, hun lichtwereld, geeft deze groep, die afkomstig is uit het engelenrijk, inzichten die zijn gericht op het juist gebruiken van het onderscheidingsvermogen en het letterlijk ontwikkelen van de ziel. Dit tweede boek over deze groep hogere wezens is opgedeeld in vier hoofdstukken, te weten de duiding van de veranderende kosmische gebeurtenissen naar een hogere dimensie; de nieuwe Aarde; vraag en antwoord tijdens 'live channeling' en aanwijzingen voor het creeren van een nieuwe realiteit. Het inspirerende boek, geillustreerd met zwartwitfoto's en tekeningen, heeft als bijlagen een trefwoordenregister en informatie over de auteur, websites en seminars.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2020:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 tot 350 gram: € 3,64
- 350 gram tot 2 kilo: € 4,40
Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo)
Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND:
Brievenbuspost":
- van 100 tot 350 gram: € 7,50
- van 350 gram tot 2 kilo: € 9,00
- met Track&Trace € 13,00 (tot 2 kilo)
Pakketpost tot 2 kilo € 9,00
- met Track&Trace € 13,00 (tot 2 kilo)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rother, Steve & de Group - Welkom Thuis   Het leven op de Nieuwe Aarde Rother, Steve & de Group - Welkom Thuis   Het leven op de Nieuwe Aarde Rother, Steve & de Group - Welkom Thuis   Het leven op de Nieuwe Aarde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.