Waugh, Evelyn - Terug naar Brideshead (Ex.1)

Schrijver:
Titel: Terug naar Brideshead (Ex.1)
ISBN: 9789035112094
Uitgever: Ooievaar
Bijzonderheden: 1992, 5e druk, 288 pp pocket (in goede staat!, naam voorin, pp iets verkleurd) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
Evelyn Waugh - Terug naar Brideshead (Ex.1)
(Ooievaar)
ISBN 9035112091
5e druk 1992
288 pp pocket
(in goede staat!, naam voorin, pp iets verkleurd)
Staat van het boek: 7.5

In deze roman wordt de geschiedenis verteld van de ongelukkige adellijke familie Marchmain. Ik-verteller is een vriend van de familie. Het eerste contact met de familie loopt via de jongste zoon Sebastiaan, een studiegenoot in Oxford. Door hem leert hij de familie kennen, hun imposante landgoed Brideshead, waar de moeder met haar kinderen woont. De vader woont, gescheiden van zijn gezin, in Veneti. Het onvermogen van de ouders om in harmonie samen te leven, heeft ook z'n uitwerking op de kinderen. De alcoholische Sebastiaan belandt na vele omzwervingen in een klooster, de dochters ontvluchten het ouderlijk huis en zoeken hun heil elders, de oudste zoon zoekt geborgenheid bij een burgerlijke weduwe. Van grote invloed is het katholieke geloof op het leven van een ieder. Boeiende roman die zowel technisch als inhoudelijk de moeite waard is. Pocketeditie, zeer kleine druk.
(Biblion recensie, Redactie..)

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Waugh, Evelyn - Terug naar Brideshead (Ex.1) Waugh, Evelyn - Terug naar Brideshead (Ex.1) Waugh, Evelyn - Terug naar Brideshead (Ex.1)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.