Geyssen, Rob - Je voeten, je leven STER-therapie, een nieuwe,

Schrijver:
Titel: Je voeten, je leven STER-therapie, een nieuwe, zachte vorm van voetreflexologie
ISBN: 9789032506926
Taal: Nederlands
Uitgever: Kern, De
Bijzonderheden: 1999 / softcover / 159 pag. / 239 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
De STER-therapie, een nieuwe, zachte vorm van voetrefexologie, heeft zich inmiddels in de praktijk bewezen. Daarom is er nu een volledige herziene en uitgebreide editie van JE VOETEN , JE LEVEN met veel nieuwe behandelmethoden voor klachten die in de eerste editie nog niet besproken werden.
Recensie(s)
De inhoud van dit boekje wordt in de flaptekst geïntroduceerd als een 'nieuwe, zachte vorm van voetreflexologie' en dat is in zoverre juist omdat de naam STER-therapie in de ondertitel van het boek tot dusver niet gebruikt werd; het staat voor 'Stimuleren, Toevoegen van Energie waardoor een Regulerende invloed onstaat die genezing tot gevolg heeft'. Het algemene idee achter deze voetreflexologie is dat zich in de huid van de voetzool 'projectiepunten' bevinden waarin de (patho)fysiologische toestand van organen elders in het lichaam 'gereflecteerd' wordt (de aanhalingstekens in deze typering willen zeggen dat de terminologie tentatief is). Door deze punten op een bepaalde manier, bijvoorbeeld door er druk op uit de oefenen, te 'behandelen' kan men de toestand van de 'bijbehorende' organen therapeutisch beïnvloeden. Op basis van dit omstreden denkbeeld werken vele alternatieve therapeuten waaronder de eerstgenoemde auteur van dit boek. Het 'nieuwe, zachte' van zijn werkwijze bestaat uit aan het idioom van spiritisme en New Age ontleende aanbevelingen en toevoegingen en zal alleen lezers aanspreken die geloven in deze aanpak. De literatuurlijst voegt weinig toe, geen lijst van adressen behalve dat van de auteur zelf . Gedrukt in blauwe inkt.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geyssen, Rob - Je voeten, je leven   STER-therapie, een nieuwe, zachte vorm van voetreflexologie Geyssen, Rob - Je voeten, je leven   STER-therapie, een nieuwe, zachte vorm van voetreflexologie Geyssen, Rob - Je voeten, je leven   STER-therapie, een nieuwe, zachte vorm van voetreflexologie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.