Menten, T. - Villa Mosterd en de wraak van Graaf Gruwel

Schrijver:
Titel: Villa Mosterd en de wraak van Graaf Gruwel
ISBN: 9789000032464
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 123 pagina's , paperback, goede staat
Prijs: € 16,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Tosca Menten is een rasechte verhalenverteller en staat bekend als de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland. Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans verslinden haar boeken, en haar serie over Dummie de mummie is verfilmd en wereldwijd vertaald. Ook het bizarre verhaal De wraak van Knor gaat naar het witte doek.
Alles van Tosca Menten
Toon minder
Samenvatting
Op een stormachtige avond viel er ineens een boekje uit een oud plafond, bovenop de kop van een stokoude grijsaard. Toen het stof was opgetrokken kon de man zijn ogen bijna niet geloven. Daar stond het, met gouden letters op een zwarte kaft.

GRUWELBOEK VAN GRAAF CORSTIAAN GRUWEL. HONDER EN EEN MANIEREN OM DE WERELD VOORGOED TE ONTDOEN VAN KINDEEREN

Terwijl de donderslagen elkaar steeds sneller opvolgden begon hij gretig te lezen.

Negen oude mannen kijken met wrok terug op al die jaren dat ze door kinderen zijn gepest en uitgejouwd omdat ze er allemaal zo vreemd uitzagen. Nu, vijfentwintig jaar nadat ze uit elkaar zijn gegaan, roept Hein Korst die mannen nog eenmaal bij elkaar om echt wraak te nemen en negen keer gebeurt er iets heel merkwaardigs... vanaf 10 jaar
Recensie(s)
Jaren geleden sloten tien mannen een gruwelverbond. Allen waren toen al oerlelijke kerels die vooral door kinderen werden gesard. Nu zijn ze op wraak belust en komen samen in de villa van de overleden graaf Gruwel. Deze voorziet postuum het gezelschap van een griezelhandleiding en een zak met duivelse zuurtjes om aan kinderen uit te delen. De verhalen nu beschrijven de akelige gebeurtenissen die een aantal kinderen en hun omgeving overkomt, doordat ze met deze snoepjes in contact komen. Veel van de verhalen lopen verontrustend slecht af. De auteur maakte zelf de zwarte pentekeningen bij elk hoofdstuk. Ze zijn wat onbeholpen, krabbelig-karikaturaal en worden zelden echt griezelig. De tekst laat zich met vaart lezen maar de plot is natuurlijk zo onwaarschijnlijk als een griezelboek betaamt. Dat zullen kinderen vanaf groep 6 basisschool als lezer beamen.
(Biblion recensie, Jos Weinberg)
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Menten, T. - Villa Mosterd en de wraak van Graaf Gruwel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.