Char & Victoria St George - Innerlijke wijsheid / leren leven m

Schrijver:
Titel: Innerlijke wijsheid / leren leven met je intuïtie
ISBN: 9789021543208
Taal: Nederlands
Uitgever: Spirit / Kosmos Uitgevers - paperb.
Bijzonderheden: 2005, 237pp, schutblad voorin beschr., verder uitstekende staat
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Na de keiharde bestseller Char, het medium en het prachtige fotoboek Leven opnieuw een hit van Char. Innerlijke wijsheid is een origineel en praktisch zelfhulpboek. Char leert je hoe je intuïtie kunt oefenen totdat ook jijzelf kunt communiceren met de krachten om je heen. In vier eenvoudige stappen legt Char uit hoe met intuïtie, logica en verstand een gelukkiger leven mogelijk is!
Char Margolis is een Amerikaanse vrouw die al meer dan twintig jaar werkt als medium. Ze geeft talloze privéconsulten, maar treedt ook op in tv-programma's en - achter de schermen - in het kader van politieonderzoeken. zij beschouwt haar gave als haar levensvervulling en noemt zichzelf een 'leraar namens de engelen'.
Recensie(s)
Het medium Char dat bekendheid geniet door haar televisieoptredens waarin ze o.a. contact maakt met overleden geliefden van studiogasten, beschrijft in dit derde werk hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen. De elf hoofdstukken beginnen met een ondersteunend citaat van bekende mensen uit tal van disciplines dat de toon zet voor een begrijpelijke stijl en vlotte pen waarbij de lezer rechtstreeks wordt aangesproken. De auteur gebruikt regelmatige puntsgewijze adviezen, de sleutelwoorden in cursief en de onderverdeling van elk hoofdstuk in korte stukjes met een duidelijke titel maken het geheel overzichtelijk en toegankelijk. Ook de goede vertaling draagt bij tot helderheid. De vele voorbeelden maken duidelijk hoe je je intuïtie op het gebied van relaties, seksualiteit, gezondheid, carrière, geld en opvoeding kunt aanwenden. Omdat dit werk alleen gaat over de ontwikkeling van de intuïtie en niet over contacten met personen aan gene zijde, zal het een groot publiek aanspreken.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Char & Victoria St George - Innerlijke wijsheid / leren leven met je intuïtie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.