D. de Grooff, Dirk De Grooff - Goochelen Met Google

Schrijver:
Titel: Goochelen Met Google
ISBN: 9789058263155
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. 4e druk 2005 Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,20
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Goochelen Met Google 1e druk is een boek van D. de Grooff uitgegeven bij Davidsfonds. ISBN 9789058263155

Effici nt leren zoeken met de grootste internetzoekmachine
Vind razendsnel het antwoord op om het even welke vraag
De quizmaster vraagt wie als eerste de VS per wagen doorkruiste.
Een kennis zoekt tips voor Londense hotels.
Je baas wacht op enkele definities van het begrip 'router'.
Zoonlief wil snel zijn huiswerk klaar: hoeveel is een vierde van de tweede macht van 122?
Razendsnel het antwoord vinden op alle mogelijke en onmogelijke vragen is niet evident. Want het World Wide Web, het 'internet', is een fenomenaal datadoolhof, twintig maal groter dan de collectie van 's werelds grootste bibliotheek. Bovendien verdubbelt de 'internetbibliotheek' om de acht maanden...
Gelukkig is er Google, h t ultieme zoekinstrument van het internet. De hoofdpagina van de zoekmachine ziet er dan wel simpel uit, achter de fa ade schuilt een schat aan onvermoede mogelijkheden. Dit boek legt de mogelijkheden van Google systematisch en eenvoudig uit voor elke internetgebruiker die voortaan recht op zijn doel wil afgaan. Zestig oefeningen met verschillende moeilijkheidsgraad vormen de ultieme test. Wie slaagt, mag zich een meester in het goochelen - of Googlen - noemen. Succes!
DIRK DE GROOFF is hoofddocent Communicatiewetenschap aan de K.U.Leuven. Hij publiceerde bij Davidsfonds/Leuven o.m. Het grote woordenboek van de nieuwe media en Snel en effici nt leren zoeken op het Internet.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D. de Grooff, Dirk De Grooff - Goochelen Met Google D. de Grooff, Dirk De Grooff - Goochelen Met Google