Fijen, Leo - Het geheim van de stilte Levenslessen van eila

Schrijver:
Titel: Het geheim van de stilte Levenslessen van eilandgasten
ISBN: 9789025902162
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 2012 / softcover / 142 pag. / gesigneerd door auteur / 253 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Een bijzonder stilteboek. Met citaten van kloosterlingen die hun hele leven op zoek zijn naar de stem van de stilte in hun hart. Ze horen die stem in abdijen op de mooiste plekken van Europa. Leo Fijen verzamelt hun wijsheden en spreekt met stiltezoekers op het kleinste eiland van Nederland, Schiermonnikoog. Die gesprekken leiden tot kleine verhalen. Zo zoekt Fijen naar het geheim van de stilte. Een boek dat niet voorschrijft, maar wel de weg wijst naar de stilte van het hart.
Recensie(s)
Dit boek bevat de opmerkelijke levensverhalen van een aantal eilandbezoekers van Schiermonnikoog, hier liefdevol 'een korrel zand' genoemd. De auteur is onder andere hoofd omroep RKK en programmamakker over spiritualiteit en geloof. Deze uitgave is dan ook gebaseerd op een tv-serie uit 2007. Het is fascinerend hoe de auteur de stilte van het eiland weet te vangen in de verhalen. Het boek is pakkend, intrigerend, verdrietig, mooi en spiritueel tegelijk. Het laat zien waarom de eilandgasten naar het eiland komen; om wat levensbagage achter te kunnen laten en weer door kunnen gaan. Na het lezen van dit boek wil je er graag een bezoek brengen, het is een ode aan het eiland. Mooi vormgegeven met natuurfoto's in kleur; elk hoofdstuk word voorafgegaan door een korte spreuk.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fijen, Leo - Het geheim van de stilte   Levenslessen van eilandgasten Fijen, Leo - Het geheim van de stilte   Levenslessen van eilandgasten Fijen, Leo - Het geheim van de stilte   Levenslessen van eilandgasten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.