Verheul, Gé - Een zwerftocht langs tien jaar Kerkepad.

Schrijver:
Titel: Een zwerftocht langs tien jaar Kerkepad.
ISBN: 9789024250004
Taal: Nederlands
Uitgever: J.H. Kok, Kampen
Bijzonderheden: 1986, Gebonden, 160pp.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een jubileumuitgave ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van NCRV's-Kerkepad. De uitgave bevat veel kleurenfoto's van (onderdelen van) kerkgebouwen die in de loop der jaren door de NOS zijn gemaakt. De tekst bevat prachtige anekdotes en beschrijvingen, waarin nu niet een kerkgebouw maar een onderwerp centraal staat, zoals "tekens aan de wand" en "de overledenen zijn onder ons". Inderdaad "een permanente expositie van al het moois uit 10 jaar Kerkepad". Achterin het boek een lijst van alle plaatsen en kerken uit het 10-jarig Kerkepad. Het boek is veel luxer uitgevoerd dan de jaarlijkse Kerkepad-gids. Ieder die meer wil weten over kerkgebouwen, kan hier terecht. Het taalgebruik is onderhoudend en helder, terwijl veel belangwekkende informatie wordt verstrekt. Een verzorgde uitgave.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.