Wilkomirski, Binjamin - Brokstukken / een jeugd 1939-1948

Schrijver:
Titel: Brokstukken / een jeugd 1939-1948
ISBN: 9789035117136
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1996, paperback, 160 pp, in goede staat
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 'Brokstukken' schets Wilkomirski beelden van de gebeurtenissen en ontmoetingen uit zijn jongste jaren: zijn aankomst in het kamp, zijn 4 of 5 broers - van wie hij zich 2 namen herinnert - de spelletjes in het kamp, zijn stervende moeder, de eerste dagen in Zwitserland, zijn uitstapje de bergen in, waarbij hij bang is voor de haken van de skilift. Binjamin Wilkomirski's jeugd is een met brokstukken bezaaid gebied vol afzonderlijke beelden, die de auteur kalm, bijna op de tast beschrijft. Wilkomirski weet dat hij zich nooit het geheel voor de geest zal kunnen halen, en schetst daarom de breuklijnen, de grenzen van zijn herinnering des te nauwkeuriger. Hij kijkt als volwassene terug op een verwoeste jeugd. Voor e lezer is het tastbaar dat tussen de auteur en zijn herinneringen een venster van tijd ligt - een venster dat niet werkt als een filter, maar eerder als een vergrootglas.

Tegenwoordig leeft Binjamin Wilkomirski in Zwitserland als musicus en instrumentenbouwer.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenverslinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenverslinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenverslinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenverslinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenverslinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.